Alamet filmi , alamet filmini izle

ALAMET FİLMİ
Geçtigimiz çarşamba akşami beyaz showa katılan polat alemdar.
Alamet filmi hakkında ; film yüksek bütçe ile günümüzün en iyi animasyon filmi olucagını açıklayan polat Gladio filminden daha fazla izlenecginide üstüne basa basa vurguladı.

Alamet Filmi Detayları ise Şöyle ; 1889 yılında Japon İmparatoru Meji’nin yeğeni Prens Komatsu, İstanbul’da sarayda ağırlanır. Ardından Japon İmparatoru, Sultan Abdülhamid’e Japonya’nın en büyük nişanı olan Büyük Krizantem Nişanı’nın da içinde bulunduğu çeşitli hediyelerle beraber bir mektup yollar. Japon İmparatoru, Abdülhamid Han’dan İslâm dini, ilim ve teknolojik gelişmeler gibi konularda bilgiler gönderilmesini rica eder. Sultan, Yenikapı Mevlevihânesi saat sanatkârı Musa Dede’den, eşi benzeri olmayan, teknolojik bir saat yapmasını ister. Ve insan boyunda, Alamet ismi verilen robot ortaya çıkar. Saat başı kollarını açarak sema eden, ezan okuyan robot Alamet, Ertuğrul Fırkateyni’yle Japonya’ya yollanır.

Alamet filmi ' nin henüz fragmani yayınlanmadı ancak gelecek günlerde filmin fragmanıda basına duyurulucagını şimdi bir zaman veremeyecegim açıklamasını yapan polat bekleyelim ve görelim dedi.
Bende bir kurtlar vadisi pusu hayranı olarak filmi sabırsızlıkla beklıyorum.
Fragmanini çıkar çıkmaz siteye ekleyecegim.

Hiç yorum yok: