Kurtlar vadisi filistin geliyor

http://img694.imageshack.us/img694/4656/kurtlarvadisipusuyeni.pngKurtlar vadisi efsanesi durmak bilmiyor şimdi ise filistin ile geliyor.

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin senaristi Bahadır Özdener, İsrail'e inat, 'Kurtlar Vadisi Filistin' ile insanlık dramını beyaz perdeye taşıyacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alan bir sahneyi protesto için diplomatik küstahlık yapan İsrail'e, "Doğruları söylemeye ve yanlışları teşhir etmeye devam edeceğiz" mesajını gönderen Pana Film'den ikinci uyarı "Kurtlar Vadisi Filistin" filmiyle geldi. Dizi senaristlerinden Bahadır Özdener, "1,5-2 dakikaya hassasiyet gösteriyorlar. 1,5 saatlik Filistin'i anlatalım, bakalım ne tepki verecekler" dedi.



Bahadır Özdener, dizi ve İsrail'in hazmedemediği sahneler hakkında NTV'de yayınlanan Canlı Gaste programında Can Dündar'a şunları söyledi:



"Polat Alemdar'ın en yakın adamlarından Memati'nin oğlu Ali Memati bu nedenle kaçırıldı. Ve sürpriz bir şekilde İsrailli kişiler tarafından alıkonulduğu öğrenilince Polat buraya baskın yaparak çocuğu ele geçirdi. Sahnenin özeti budur.



KURTLAR VADİSİ IRAK



Kurtlar Vadisi Irak filminden sonra İsrail'den ve dünyanın çeşitli yerlerinden çeşitli tepkiler yönelmişti. Bunların birincisi Kurtlar Vadisi Irak filminde bir doktorun organ kaçakçılığı yaptığı ve bu doktorun Yahudi olduğu için böyle bir şey yapmadığıydı. Bunun yalan olduğu ifade edilmişti ve çok ağır şekilde suçlanmıştık. 3-4 ay önce İsrail'de büyük bir operasyon düzenlendi ve bu tip olayların gerçekleştiği doğrulandı.



KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN GELİYORhttp://profile.ak.fbcdn.net/object3/1360/97/n49084945107_1627.jpg



Gazze'de yaşanan bir insalık dramıdır ve bunu bir şekilde uluslararası kamuoyuna daha çarpıcı bir şekilde getirmek için Kurtlar Vadisi Filistin projesi hazırlıyoruz. Bakalım o zaman ne tepkiler alacağız çünkü bu 1,5-2 dakikalık bir sahne ama bu 1,5 saatlik bir film olacak. Anlatacağımız konular çok çarpıcı ve gerçekler olacak, bakalım o zaman ne tepki gösterecekler.

Hiç yorum yok: